Çameli Sürücü Kursları – Çameli Ehliyet Kursları

Çameli Sürücü Kursları – Çameli Ehliyet Kursları

Denizli’ye 107 kilometre uzaklıkta bulunan Çameli ilçesi, Muğla ile sınır komşusudur. Fethiye’ye 80 kilometre uzakta olan bu ilçeye ulaşım bir hayli kolaydır. İklimi dolayısıyla sürekli yeşil kalmayı başarmış olan bu ilçe temiz havası ve ufak gölleriyle de dikkatleri üzerine çekmektedir.

Çameli sürücü kursları olarak bu yaz gezi planlamasını henüz yapmamış olanlar için kesinlikle tavsiye edeceğimiz bir yerdir. Huzurlu bir tatil için insanların daha fazla dikkatlerini çekmeyi başarmış olan ilçe, uygun alternatifler arayanlar içinde ideal bir gezi planına sahiptir.

Çameli ehliyet kursları olarak bu makalemizde ilçemize ilk kez gelen birinin nereleri görmesi gerektiği hususunda bilgilendirme yapalım istedik.

Yukarıda da bahsetmiş olduğumuz gibi ilçe yeşillikleri bol olan bir yerdir. Merkezde bulunan Paşa Deresi Mesire alanı ise bunun açık bir örneğidir. İnsanların piknik yapabilecekleri, çocuklarıyla birlikte güzel hafta sonları geçirebildikleri bir yer. Aydınlatma sistemleri sayesinde yalnızca gündüz değil gece de park içerisindeki aktivitenizi sürdürebiliyorsunuz. Her zaman temiz havanın iliklerinize kadar geçmesini sağlayabileceğiniz bir yer demek doğru olacaktır.

Çameli Ehliyet Kursu- Çameli Sürücü Kursu

Çameli sürücü kursu olarak görmeniz gereken mesire alanlarından birisini de Yörük Otağı olduğunun altını çizelim. Adından da anlaşılacağı üzere çam ağaçları arasında kalmış olan bu mekan huzurun da adresidir. Bozulmamış ve bozulmasına müsaade edilmemiş bu mesire alanında güzel vakit geçirmeniz mümkündür.

Çameli ehliyet kursu olarak Kız Tüydü adı verilen alanı da görmenizi öneriyoruz. Burasının bozulmamış ve el değmemiş olması doğal güzelliğini halen koruyabilmesine imkan sağlamıştır. Burada rafting ve trekking gibi doğa sporlarını gönül rahatlığıyla yapabilirsiniz.

Denizli Çameli’nde görmeniz gereken yerlerden bir tanesi de Çameli mesire alanıdır. Burada güzel zaman geçirebileceğiniz bozulmamış güzellikler mevcut. Örneğin Sazak kanyonu olarak bilinen Emecik Kanyonu, trekking için ülkemizde uygun olan yerlerden bir tanesidir. Muazzam bir güzelliğe sahip olan bu kanyonda mağara şelale ve içme suları mevcut. İsteyenler doğal havuzlarda serinleme imkanı da buluyor balıkta tutabiliyor. Çam ağaçlarıyla kaplı olan bu kanyonda geçireceğiniz güzel zamanla birlikte kendinizi de tazelemiş olacaksınız.

Çameli Özel Direksiyon Kursu

Çameli’nde görmeniz gereken yerlerden birisi de tarihi Kibyra Antik Kenti’dir. İlçe merkezine 23 kilometre uzakta bulunan bu tarihi antik kent, gezi turlarının da uğrak merkezi konumundadır.

Çameli’nde tarihi yerlerden birisi de İmamlar Gediğidir. Burası tertemiz bir havaya sahip olan doğal bitki örtüsünün bulunduğu bir mesire alanıdır. Bölge halkı özellikle piknik yapmak için burayı tercih ediyor. Dışarıdan gezmek için gelenlerin konaklayabileceği kamp alanları da mevcut.

Çameli Sürücü Kursu Fiyatları

Çameli özellikle bahar aylarında gezilip görülmesi gereken yerlerin başında geliyor. Denizli’ye geldiğinizde nereleri görmem gerekiyor sorusunun yanıtı olarak Çameli’ni örnek gösterebiliriz.

En yakın Denizli Çameli ehliyet ve sürücü kursları için https://www.denizlisurucukurslari.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.